In primul rand spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja, iar ouale le punem peste cartofi, in oala, din momentul in care apa a inceput sa fiarba, si lasam pana cand cartofii sunt gata.
Dupa ce au fiert cartofii, scurgem de apa si lasam sa se raceasca.
Intre timp spalam restul legumelor si le taiem: ceapa o teiem marunt, salata verde o taiem in bucati mai mari, ardeiul betigase subtiri, iar rosia felii (nu foarte groase), peste aceste legume punem cartofii fierti, taiati in cuburi, potrivim de sare si amestecam usor cu 2 furculite, asezonam cu ulei de masline si otet (dupa gust) si ornam cu oua fierte.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii