In primul rand spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja, iar ouale le punem peste cartofi, in oala, din momentul in care apa a inceput sa fiarba, si lasam pana cand cartofii sunt gata.
Dupa ce au fiert cartofii, scurgem de apa si lasam sa se raceasca.
Intre timp spalam restul legumelor si le taiem: ceapa o teiem marunt, salata verde o taiem in bucati mai mari, ardeiul betigase subtiri, iar rosia felii (nu foarte groase), peste aceste legume punem cartofii fierti, taiati in cuburi, potrivim de sare si amestecam usor cu 2 furculite, asezonam cu ulei de masline si otet (dupa gust) si ornam cu oua fierte.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii