Cartofii noi curatati se fierb in apa clocotita cu putin sare. Cand sunt gata, se scurg, se stropesc cu ulei si se tin acoperiti apan se racesc. Intre timp se curata si se spala bine ceapa verde, ridichile, salata verde si verdeata, dupa care se taie in bucati potrivit de mari. Se amesteca totul impreuna cu cartofii si se adauga dupa gust, ulei, sare, piper si otet. Deasupra se presara cu marar si patrunjel verde. Se poate orna si cu felii de oua fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii