Cartofii se fierb in coaja, iar dupa racire se curata si se taie in felii subtiri. Castravetii se curata de coaja si seminte si se taie in felii subtiri la fel ca si ceapa, care, mai intai se spala cu apa rece. Pestele se dezoseaza, se curata de pielite si se taie tot in felii. Maioneza, smantana, otetul si sarea se amesteca toate la un loc, formandu-se un sos la care se adauga cartofii, ceapa, castravetii si pestele. Totul se amesteca usor pana se incorporeaza bine. Salatei i se mai pot adauga masline sau rosii proaspete.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii