Salata pariziana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua rascoapte - 400 g sunca de Praga sau resturi de friptura - 1 conopida mica - 1/2 kg de cartofi - 250 g fasole verde - 2 salate verzi - 1 ceapa - 250 g rosii - 4 linguri ulei - 2 linguri otet - piper - sare

Mod de preparare

Legumele se fierb separat, ouale se fierb si ele separat.Sosul se prepara din ulei, otet, sare, piper.Pe o farfurie mare rotunda, se aseaza in forma de paramida cartofii taiati felii(dupa ce au fost amestecati cu putin din sosul de mai sus).Fasolea verde taiata bucatele se aranjeaza in jurul cartofilor, si in jurul ei frunzele de salata verde pe care se pune carnea tocata fin.In jurul frunzelor de salata, ouale rascopate taiate in sferturi si presarate cu ceapa tocata.In jurul oualelor, bucatele de conopida presarate cu patrunjel verde tocat.La final se aranjeaza cu rondele de rosii asezate ca solzii de peste, de jur imprejurul salatei.Se stropeste cu sosul preparat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise