Se curata macroul de piele si oase,se rup bucatele potrivit de mari si se aseaza intr-un bol.peste el se pune ceapa taiata pestisori, aprox.2-3linguri de otet,piperul boabe si foile de dafin.Se lasa la marinat,in frigider,cel putin 2 ore.(cu cat sta mai mult la marinat cu atat ceapa isi va pierde mirosul si imbunatati gustul)
Se fierb celelalte legume(sfecla separat de morcov si cartof pentru a nu le colora)iar cand s-au racit se dau pe razatoarea cea mare)
Se aseaza un strat de cartofi,unul de macrou cu ceapa,Knorr Salad Dressing Tzatziki,un strat de sfecla,macrou cu ceapa,Knorr Salad Dressing Tzatziki,un strat de morcov,macrou cu peste,Knorr Salad Dressing Tzatziki si se reia actiunea incepand iarasi de la cartof. Deasupra ,ca ultim strat, se aseaza din compozizia cu macrou cu ceapa si Dressing-ul Tzatziki. Eu nu fac salata intr-un bol adanc ci pe un platou intins caci astfel se vor vedea foarte frumos straturile iar salata va arata ca un tort.
Este o salata deliciosa si nu este deloc grea pentru stomac chiar daca nu se bazeaza pe cruditati.
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii