autor:

Fara foto

» » Salate

Salata pentru musafiri

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
500 g pui fiert, 100 g castraveti murati, 50 g ceapa, 120 g ulei, 50 g cascaval, 2 oua, 50 g alune maruntite, 100 g maioneza, 50 g ciuperci proaspete sau conserve, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se calesc, daca sunt proaspete, iar daca sunt conservate, atunci se clatesc bine, apoi se taie in fasii;

Carnea de pui si castravetii se taie in fasii, ouale � in cubulete;

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei;

Cascavalul se da pe razatoare;

Se amesteca toate ingredientele, se asezoneaza cu maioneza, se presara alune si se orneaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata pentru musafiri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Se curata sfecla, se taie in doua, se pune in oala la fiert cu apa rece, se fierbe cam 2 - 2 si 1/2

13 voturi    6 comentarii
3h
Salate de legume
Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte

Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte

Pune apa la fiert cu 1 lingurita de sare.Dupa ce a dat in clocot, adauga faina de malai in ploaie,

10 voturi    9 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cristina Oprica

    Cristina Oprica (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Super salata: e si gustoasa si echilibrata din punct de vedere nutritiv. Cred totusi ca ar merita incercata o mica modificare: maioneza sa fie mai subtire (ca pentru salata de andive) renuntand astfel la a mai adauga ulei. As alege aceasta salata ca fel de mancare principal in zilele fierbinti de vara.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g pui fiert
  • 100 g castraveti murati
  • 50 g ceapa
  • 120 g ulei
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g alune maruntite
  • 100 g maioneza
  • 50 g ciuperci proaspete sau conserve
  • verdeata

Raporteaza reteta

Cristina Oprica

Cristina Oprica (Chef de cuisine)

Super salata: e si gustoasa si echilibrata din punct de vedere nutritiv. Cred totusi ca ar merita incercata o mica modificare: maioneza sa fie mai subtire (ca pentru salata de andive) renuntand astfel la a mai adauga ulei. As alege aceasta salata ca fel de mancare principal in zilele fierbinti de vara.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Mini ardei umpluti cu branza Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Turnulete de pui, vinete si dovlecei Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tabulah