autor:

Fara foto

» » Salate

Salata pentru musafiri

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
500 g pui fiert, 100 g castraveti murati, 50 g ceapa, 120 g ulei, 50 g cascaval, 2 oua, 50 g alune maruntite, 100 g maioneza, 50 g ciuperci proaspete sau conserve, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se calesc, daca sunt proaspete, iar daca sunt conservate, atunci se clatesc bine, apoi se taie in fasii;

Carnea de pui si castravetii se taie in fasii, ouale � in cubulete;

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei;

Cascavalul se da pe razatoare;

Se amesteca toate ingredientele, se asezoneaza cu maioneza, se presara alune si se orneaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata pentru musafiri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu dovlecei

Salata de vinete cu dovlecei

Se bat vinetele cu tocatorul bine, bine, dupa care se adauga 2 linguri de lapte praf ca sa se albeasca.

6 voturi    8 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata greceasca

Salata greceasca

Mod de preparare Se spala salata creata, frunza cu frunza. Se taie partile mai tari. Se usuca cu

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cristina Oprica

    Cristina Oprica (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Super salata: e si gustoasa si echilibrata din punct de vedere nutritiv. Cred totusi ca ar merita incercata o mica modificare: maioneza sa fie mai subtire (ca pentru salata de andive) renuntand astfel la a mai adauga ulei. As alege aceasta salata ca fel de mancare principal in zilele fierbinti de vara.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g pui fiert
  • 100 g castraveti murati
  • 50 g ceapa
  • 120 g ulei
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g alune maruntite
  • 100 g maioneza
  • 50 g ciuperci proaspete sau conserve
  • verdeata

Raporteaza reteta

Cristina Oprica

Cristina Oprica (Chef de cuisine)

Super salata: e si gustoasa si echilibrata din punct de vedere nutritiv. Cred totusi ca ar merita incercata o mica modificare: maioneza sa fie mai subtire (ca pentru salata de andive) renuntand astfel la a mai adauga ulei. As alege aceasta salata ca fel de mancare principal in zilele fierbinti de vara.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Vinete gratinate