Salata pentru zile de arsita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buchete de frunze de salata
  • 250 gr de telemea sau alta brinza usor sarata taiata in cuburi mici
  • 4 pahare de cuburi de harbuz proaspat rece de la frigider
  • 1 ceapa rosie potrivita taiata rondele subtiri
  • Pentru sos:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare, piper la gust

Mod de preparare

Se lasa frunzele de salata in apa cu gheata ptr jumatate de ora dupa care se scot din apa se usuca si se rup bucati.-frunzele tinindu-le in apa cu geata devin fragede si sint mai gustoase.

Se pregateste sosul si se toarna peste cuburile de brinza.

Se amesteca harbuzul cu ceapa si frunzele de salata intr-un bol mare si se presoara brinza cu sosul pe deasupra.Se poate adauga si citeva masline negre taiate in rondele.Se pregateste totul aproape de servire altfel totul se inmoaie si nu mai are acelasi gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise