Salata pescareasca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr peste
  • 100 ml ulei
  • 1 ou fiert
  • o lingura de mustar
  • 10 ml otet
  • o salata verde
  • 2 rosii
  • o cepa
  • o lamaie
  • o legatura de marar si 2 legaturi de patrunjel
  • sare
  • piper
  • knorr salad dressing.

Mod de preparare

Pestele portionat se pune la fiert in bain-marie. Se prepara un sos din mustar, o lingurita otet, sare, knorr salad dressing, piper, care se amesteca cu oul zdrobit cu furculita. Se adauga si uleiul, jumatate din cantitatea de patrunjel, salata si restul de verdeturi. Rosiile oparite se taie marunt si se pun peste salata. Se orneaza cu bucati de peste si lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise