autor:

costy1969

» » , , Salate, Salate, Salate

SALATA PESCAREASCA CU CRUTOANE

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
Pentru salata:, 2 salate verzi mari, 100 grame parmezan(sau un cascaval tare), 4 bucati peste afumat file, 2 pungi cu crutoane(sau o franzela), sare,, , Pentru sos:, 3 galbenusuri proaspete de ou, 1 lamaie, 1 lingura mustar, 2 catei de usturoi, 250 ml ulei masline, sare,piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Salata se curata,se spala frunza cu frunza,se usuca bine in servete absorbante,pentru inlaturarea excesului de apa,se rupe bucati potrivite,care se pun intr-un bol de salata;

Peste salata se rade parmezanul sau cascavalul tare cu un cutit econom sau cu un cutit normal(in asa fel incat sa iasa fasii);

Fileurile de peste se taie in bucati mai mari si se pun in castronul de salata;

Sosul se face din galbenusurile de ou,zeama stoarsa de la o lamaie,mustar,150 ml ulei masline,4-5 linguri de apa,sare si piper,care se amesteca bine, cu acesta urmand sa condimentam salata;

Crutoanele se amesteca cu usturoiul pisat,se pun in salata si se amesteca usor.

In cazul in care faceti crutoane din franzela,se taie cubulete din aceasta,cu latura de 1 cm,care se stropesc cu mujdei de usturoi,se pun intr-o tava si se coc la aragaz,la foc mic pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA PESCAREASCA CU CRUTOANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

Pune fasolea la fiert in apa cu sare apoi scurge-o.Prajeste migdalele intr-o tigaie fara grasime

5 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Salata cu paste si ton

Salata cu paste si ton

Se pune pasta la fiert in apa fierbinte sarata cu 4 linguri ulei ca sa nu se lipeasca apoi se raceste

6 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Delicioasa

Dificultate

Medie

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru salata:
  • 2 salate verzi mari
  • 100 grame parmezan(sau un cascaval tare)
  • 4 bucati peste afumat file
  • 2 pungi cu crutoane(sau o franzela)
  • sare,
  • Pentru sos:
  • 3 galbenusuri proaspete de ou
  • 1 lamaie
  • 1 lingura mustar
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml ulei masline
  • sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
SALATA DE VARZA