Se toaca varza marunt, se amesteca cu merele fara coaja date pe razatoare mare si se pun impreuna intr-un castron adanc. Se toaca ceapa, se freaca cu sare si se spala cu apa rece. Se adauga peste amestec odata cu chimenul pisat. Salata se stropeste cu o ceasca de ulei fierbunte, apoi se omogenizeaza bine. Peste salata se pune zeama de la ½ lamaie, se orneaza apoi cu felii de rosii, cu maslinele fara samburi si felii de ou fiert. Se serveste imediat langa mancaruri de carne.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii