Salata picanta cu mere acrisoare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g varza murata
  • 4 mere acrisoare
  • 3 rosii coapte bine
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca ulei fierbinte
  • 3 oua fierte tari
  • ½ lamaie
  • 10 masline
  • 1 lingurita chimen pisat

Mod de preparare

Se toaca varza marunt, se amesteca cu merele fara coaja date pe razatoare mare si se pun impreuna intr-un castron adanc. Se toaca ceapa, se freaca cu sare si se spala cu apa rece. Se adauga peste amestec odata cu chimenul pisat. Salata se stropeste cu o ceasca de ulei fierbunte, apoi se omogenizeaza bine. Peste salata se pune zeama de la ½ lamaie, se orneaza apoi cu felii de rosii, cu maslinele fara samburi si felii de ou fiert. Se serveste imediat langa mancaruri de carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise