Curatam pestele de piele si eventualele oase si-l maruntim( nu tare, vezi foto). Curatam si taiem fructul de avocado pe care-l punem in blender. Adaugam zeama de lamaie, mustarul si hreanul, pornim blenderul si lasam 1’, pana se formeaza pasta.
Spalam salata si o maruntim. Taiem in fasii, prazul, rosiile in patru si cascavalul in fasii foarte subtiri(se poate si ras pe razatoare, e mai simplu).
Luam un bol de salata, punem primul strat salata, somonul, cascavalul, prazul, rosiile, putina sare si deasupra pasta de avocado. Amestecam si servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii