Se curata fasolea verde si se fierbe in apa cu sare 10 minute.Se curata ceapa si se taie felii.
Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.Se adauga samburii de pin si se prajesc putin,se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se caramelizeze usor.Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa fiarba putin.Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin,sare si piper.
Acest preparat este o garnitura buna ptr. pestele la gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii