autor:

zana b.

» » Salate

Salata picanta de fasole verde

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
600g fasole verde,sare,piper,250g ceapa frantuzeasca,2 linguri ulei,2 linguri unt, samburi de pin,1 lingurita zahar pudra,6 linguri otet balsamic alb

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea verde si se fierbe in apa cu sare 10 minute.Se curata ceapa si se taie felii.
Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.Se adauga samburii de pin si se prajesc putin,se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se caramelizeze usor.Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa fiarba putin.Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin,sare si piper.
Acest preparat este o garnitura buna ptr. pestele la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata picanta de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Usturoi marinat

Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de ardei prajiti

Salata de ardei prajiti

Spalati si stergeti ardeii, apoi puneti-i la prajit intr-o tigaie antiaderenta, in ulei. Prajiti-i

21 voturi    30 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g fasole verde,sare,piper,250g ceapa frantuzeasca,2 linguri ulei,2 linguri unt, samburi de pin,1 lingurita zahar pudra,6 linguri otet balsamic alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vara