Puiul se curata de piele,iar carnea se taie fasii mici.Usturoiul se toaca marunt,ceapa se taie in doua si apoi fasii,iar rosiile felii.Intr-un bol se amesteca frunzele de salata si busuioc,carnea,usturoiul,ceapa si rosiile.
Se prepara un dressing din sos de soia,ulei,suc de lamaie si 3 linguri de apa;se sareaza si pipereaza dupa gust.Se toarna dressingul peste salata si se serveste imediat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii