Puiul se curata de piele,iar carnea se taie fasii mici.Usturoiul se toaca marunt,ceapa se taie in doua si apoi fasii,iar rosiile felii.Intr-un bol se amesteca frunzele de salata si busuioc,carnea,usturoiul,ceapa si rosiile.
Se prepara un dressing din sos de soia,ulei,suc de lamaie si 3 linguri de apa;se sareaza si pipereaza dupa gust.Se toarna dressingul peste salata si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii