Puiul se curata de piele,iar carnea se taie fasii mici.Usturoiul se toaca marunt,ceapa se taie in doua si apoi fasii,iar rosiile felii.Intr-un bol se amesteca frunzele de salata si busuioc,carnea,usturoiul,ceapa si rosiile.
Se prepara un dressing din sos de soia,ulei,suc de lamaie si 3 linguri de apa;se sareaza si pipereaza dupa gust.Se toarna dressingul peste salata si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii