Salata picanta de pui

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui, taiat fasii 4 linguri sos picant cateva frunze de busuioc, rupte 1 lingura ulei de floarea-soarelui 2 salate mici (frunzele rupte) 1 avocado, taiat felii groase 100 g crutoane, frecate cu usturoi 50 g ansoa, scurse de lichid
  • Pentru vinegreta 8 linguri maioneza 1/2 lamaie (zeama) 1 catel usturoi 25 g parmezan, razuit marunt

Mod de preparare

Intr-un bol, amesteca sosul picant cu fasiile de carne si frunzele de busuioc rupte. Adauga sare si piper si lasa sa stea deoparte. Incinge uleiul intr-un vas larg neaderent si prajeste carnea, amestecand incontinuu timp de 5 minute, pana cand se patrunde si se rumeneste bine. Imparte in 4 boluri de servit frunzele de salata, ansoa, feliile de avocado si crutoanele. Asaza deasupra carnea rumenita si toarna vinegreta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise