1. Cureti telina de coaja si de partile lemnoase. O tai in fasii subtiri si o fierbi timp de 5-10 minute, in apa usor sarata. Le scurgi intr-o strecuratoare si le lasi sa se raceasca.
2. Fierbi ouale tari, le lasi putin sa se racoreasca, apoi le cureti de coaja si le tai marunt.
3. Separat, prepari un sos din ulei, mustarul subtiat cu otetul, sare si piper dupa gust.
4. Intr-un castron, amesteci bine bastonasele de telina cu ouale si sosul picant. Asezi salata intr-o salatiera, pe frunze de salata verde si o decorezi cu masline si verdeata taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii