Se toaca varza marunt, se amesteca cu merele fara coaja date pe razatoare mare si se pun impreuna intr-un castron adanc.
Se toaca ceapa, se freaca cu sare si se spala cu apa rece.
Se adauga peste amestec odata cu chimenul pisat.
Salata se stropeste cu o ceasca de ulei fierbunte, apoi se omogenizeaza bine.
Peste salata se pune zeama de la ½ lamaie, se orneaza apoi cu felii de rosii, cu maslinele fara samburi si felii de ou fiert.
Se serveste imediat langa mancaruri de carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii