Pestele se spala, se curata, se pune la desarat, in apa rece sau in lapte, tinandu-se cateva ore, dupa care se fileteaza si se taie cuburi potrivite ca marime. Cartofii se curata de coaja, se taie felii potrivite, se stropesc cu ulei de masline si se amesteca usor. Ceapa se sareaza, se lasa cateva minute (sau nu), se stoarce bine, se trece sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Ouale se taie marunt sau se dau prin razatoarea mare.
Intr-un bol de salata se pun straturi, incepand cu cartofii, pestele, castravetii, ceapa, ouale, se presara deasupra maslinele.
Se pregateste un dresing din otet, indoit cu apa, ulei, sare, piper, care se va turna peste salata la servire.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii