autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata primavaratica

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
2 legaturi de ridichi, 2 tije de telina, 1 fir de praz, cateva frunze de salata verde, 4 rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, 1 knorr ardei si verdeturi

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Frunzele de salata se rup bucati, prazul se taie rondele, ridichile felii sau in 4, tijele de telina se taie bucati, rosiile cherry se injumatatesc. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se amesteca cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata primavaratica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata verde cu somon, oua si branza

Salata verde cu somon, oua si branza

Prepararea este simpla: - rupem salata verde, razuim morcovul pe partea mare, taiem in cubulete

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Morcovii, gulia, sfecla rosie, telina, ridichiile si usturoiul se dau pe razatoarea mica. Pentru

16 voturi    4 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 legaturi de ridichi
  • 2 tije de telina
  • 1 fir de praz
  • cateva frunze de salata verde
  • 4 rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata Caesar de pui