autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata primavaratica

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
2 legaturi de ridichi, 2 tije de telina, 1 fir de praz, cateva frunze de salata verde, 4 rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, 1 knorr ardei si verdeturi

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala si se curata legumele. Frunzele de salata se rup bucati, prazul se taie rondele, ridichile felii sau in 4, tijele de telina se taie bucati, rosiile cherry se injumatatesc. Se condimenteaza cu sare si piper apoi se amesteca cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata primavaratica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata cu omleta

Salata cu omleta

Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după

4 voturi    1 comentariu
20 min
Salate diverse
Salată cu ton și cartofi

Salată cu ton și cartofi

Am fiert mai intai ouale; cartofii curatati si taiati cubulete, i-am fiert ca pentru piure, in apa

9 voturi    3 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 legaturi de ridichi
  • 2 tije de telina
  • 1 fir de praz
  • cateva frunze de salata verde
  • 4 rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de ciuperci