autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata racoroasa

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
6 gulii tinere, mijlocii, 2 cepe de apa sau 1 fir de praz, 4 linguri ulei (preferabil de masline), 200 g masline, 1 lamaie, sare, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti guliile de coaja, le dai pe razatoarea mare si le stropesti cu zeama de lamaie si uleiul.
Cureti ceapa si o tai marunt, apoi o amesteci cu guliile si sare dupa gust.
Pui salata intr-un bol si o decorezi cu maslinele intregi sau taiate in felioare.
Portii: 3
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata racoroasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata verde cu ciuperci si piept de pui

Salata verde cu ciuperci si piept de pui

Ciupercile se spala si se taie feliute. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim ciupercile

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata cu omleta

Salata cu omleta

Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după

4 voturi    1 comentariu
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 gulii tinere
  • mijlocii
  • 2 cepe de apa sau 1 fir de praz
  • 4 linguri ulei (preferabil de masline)
  • 200 g masline
  • 1 lamaie
  • sare
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de icre cu ceapa