Legumele se spala si se taie cubulete si le puneti intr-un castron si adaugati sarea si amestecati bine.
In continuare se adauga telemeaua si carnea. Se amesteca bine si de preferat dupa ce terminati de amestecat sa asteptati 2 min pana incepeti sa manacati.
Observatii:
1. Daca folositi si varza nu aveti nevoie decat de o felie de 2 cm , taiata marunt, desigur.
2. Cat despre carne puteti folosi carne fiarta de pui (care e mai sanatoasa) sau puteti pune si mezeluri, cum ar fi cubulete de salam, pastrama de porc , sau chiar carnaciori.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii