Legumele se spala si se taie cubulete si le puneti intr-un castron si adaugati sarea si amestecati bine.
In continuare se adauga telemeaua si carnea. Se amesteca bine si de preferat dupa ce terminati de amestecat sa asteptati 2 min pana incepeti sa manacati.
Observatii:
1. Daca folositi si varza nu aveti nevoie decat de o felie de 2 cm , taiata marunt, desigur.
2. Cat despre carne puteti folosi carne fiarta de pui (care e mai sanatoasa) sau puteti pune si mezeluri, cum ar fi cubulete de salam, pastrama de porc , sau chiar carnaciori.
Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii