Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ingrediente
1/2 capatana de varza alba tocata, 1/2 capatana de varza rosie tocata, 2 morcovi rasi, 4 linguri zeama de lamaie, 4 linguri otet, 1 lingura sos de peste, 2 linguri miere, 2 linguri ulei de susan, 50 g alume sfaramate, sare, piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-un vas cu capac amestecati varza rosie, varza alba, morcovii, sucul de lamaie, otetul, sosul de peste, uleiul de susan, mierea si alunele.
Puneti capacul si amestecati bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Puneti sare si piper dupa gust, dati la frigider timp de 2 - 3 ore, amestecand din cand in cand pentru a permite ingredientelor sa se intrepatrunda bine. Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rapida tailandeza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate