Intr-un vas cu capac amestecati varza rosie, varza alba, morcovii, sucul de lamaie, otetul, sosul de peste, uleiul de susan, mierea si alunele.
Puneti capacul si amestecati bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Puneti sare si piper dupa gust, dati la frigider timp de 2 - 3 ore, amestecand din cand in cand pentru a permite ingredientelor sa se intrepatrunda bine.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii