Am pus orezul la fiert in apa fiarta, sarata. Sfat: orezul se poate fierbe si amesteca din cand in cand sau se poate pune direct in apa fiata sarata, fara a-l amesteca calculand 20';
Trecute aceste 20', se scurge de apa fiarta si se limpezeste cu apa rece de 2-3 ori, dupa care se lasa la scurs.
Intre timp pregatiti condimentul: fierbeti crenvustii, taiatii rondele; rosiile feliute subtiri, cascavalul sau branza taiate cubulete mici. Amestecati aceste ingrediente, adaugati: maslinele, porumbul, tonul faramitat, orezul, iar la sfarsit sarati, piperati si adaugati ulei si patrunjelul tocat ft fin.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii