Pieptul de pui,curatat de pielite si de oase ,se fierbe in apa clocotita cu sare,apoi se scoate si se taie in suvite foarte subtiri,nu mai lungi de 3 cm.Limba se fierbe in apa cu sare,apoi se curata si se taie in cuburi mici.Ouale se fierb foarte tari,se decojesc si se taie rondele.Cartofii si morcovii se curata si se taie cubulete ,apoi se fierb in apa cu sare.Cand sunt fierti pe jumatate ,se adauga mazarea si pastaile de fasole verde,curatate si rupte bucati.La sfarsit se adauga ciupercile tocate marunt.Se scurge totul si se amesteca intr-un castron adanc cu bucatelele de pipt si de limba,adaugand ulei,zeama de lamaie,sare si piper dupa preferinta sau daca avem un knorr salad dressing ardei si verdeturi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii