autor:

Fara foto

» » Salate

Salata ruseasca

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
2 cartofi - 1 morcov - o conserva mazare - 1 ardei gras rosu - 1 legatura patrunjel tocat - 75 ml maioneza - 1 lingurita otet - sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja impreuna cu morcovul.Apoi se taie bucati mici, se adauga mazarea, ardeiul taiat marunt, patrunjelul si sarea.In maioneza se pune otetul, dupa care se toarna peste amestecul de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata ruseasca

Salata ruseasca

Intr-un bol se taia legumele cubulete,deasemeni si castravetele murat,ouale se despart albusul se

13 voturi    3 comentarii
1h
Salate reci
Salata ruseasca de sfecla rosie, cartofi,ceapa rosie și morcovi

Salata ruseasca de sfecla rosie, cartofi,ceapa rosie și morcovi

Cartofii si morcovii se spala bine, morcovii se curata, si se pun la fiert impreuna cu cartofii in

8 voturi    0 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cartofi - 1 morcov - o conserva mazare - 1 ardei gras rosu - 1 legatura patrunjel tocat - 75 ml maioneza - 1 lingurita otet - sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
SALATA CU FASOLE ROSIE SI TON