Reteta postata pe: 24 septembrie 2006
Ingrediente
500 gr de carne de vita, 500 gr ciurpeci marinate, 200gr mazare(preferabil conservata), 2 cepe, maioneza, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se fierbe carnea de vita, in acelasi timp se taie felii lungi ciupercile si ceapa, feliile lungi constituie specificul acestei salate. Cand e gata carnea se taie si ea felii. Dupa care se pune sare dupa gust, nu uitati sa adaugati si mazarea si respectiv maioneza. E DELICIOASA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate