autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata ruseasca cu maioneza

Autor: oxanel oxy (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 24 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oxanel oxy (Maestru bucatar)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 24 septembrie 2006

Ingrediente
500 gr de carne de vita, 500 gr ciurpeci marinate, 200gr mazare(preferabil conservata), 2 cepe, maioneza, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vita, in acelasi timp se taie felii lungi ciupercile si ceapa, feliile lungi constituie specificul acestei salate. Cand e gata carnea se taie si ea felii. Dupa care se pune sare dupa gust, nu uitati sa adaugati si mazarea si respectiv maioneza. E DELICIOASA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata orientala

Salata orientala

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie felii sau sferturi. Ceapa se taie pestisori. Knorr

1 vot    5 comentarii
1h
Salate de legume
Salata de vinete cu pasta de susan- Mutabal betinjean –specific tarilor arabe

Salata de vinete cu pasta de susan- Mutabal betinjean –specific tarilor arabe

Se pun vinete la copt pe o plita pe aragaz.Se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Se pun

18 voturi    19 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de carne de vita
  • 500 gr ciurpeci marinate
  • 200gr mazare(preferabil conservata)
  • 2 cepe
  • maioneza
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Cus-cus exotic