autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata ruseasca din varza alba

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
500 gr varza alba, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, 1/2 lingura sare, marar

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca varza dupa care se sareaza.se lasa sa stea 30 min. Se adauga uleiul si otetul.se amesteca cu marar si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca din varza alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata Caesar de pui

Salata Caesar de pui

Pieptul de pui se spala, se taie felii ca pentru snitel, se presara sare si piper, iar pe un grill

2 voturi    0 comentarii
25 min
Salate diverse
Salata verde cu ciuperci si piept de pui

Salata verde cu ciuperci si piept de pui

Ciupercile se spala si se taie feliute. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim ciupercile

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr varza alba
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • 1/2 lingura sare
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Tzatziki