autor:

Fara foto

» » Salate

Salata Sarmuzak

Autor: Raluca Preda (Bucatar sef)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Raluca Preda (Bucatar sef)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 18 aprilie 2008

Ingrediente
- File de peste alb oceanic fara oase si fara piele (merluciu, pangasius..etc.) - 500 gr., - 5-6 Rosii, - 1 lamaie, - sare, piper, - o legatura patrunjel proaspat tocat, - 3-4 catei de usturoi, - maioneza light.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

File-ul de peste se fierbe pana da in clocot, se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca pestele si rosiile impreuna cu usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si la sfarsit se pune o lingura de maioneza sa le lege. Se serveste imediat cu paine proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Sarmuzak" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

10 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • - File de peste alb oceanic fara oase si fara piele (merluciu
  • pangasius..etc.) - 500 gr.
  • - 5-6 Rosii
  • - 1 lamaie
  • - sare
  • piper
  • - o legatura patrunjel proaspat tocat
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - maioneza light.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac