Salata secuiasca

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana mare de salata verde
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita de otet
  • sare
  • piper macinat
  • 1 legatura de tarhon
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Se desface salata in frunze si se spala.

Se lasa sa se scurga si se asaza pe un servet sa se zvante.

Se rupe in bucatele. Se freaca mus-tarul cu otet, sare si zahar, se adauga ceapa verde, taiata marunt, ceapa rasa si ulei.

Se amesteca uleiul cu smantana, sare, tarhon taiat marunt si piper macinat. Se toarna peste salata si se serveste imediat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor