Dupa ce se separa fiecare frunza se spala f.f. bine salata si se taie dupa care se aseaza intr-un bol de salata un strat de 2 cm de frunze.Peste acestea se aseaza un strat de ciuperci, peste ciuperci sunca si ouale taiate, pe urme asezam cascavalul si branza dupa care se acopera din nou cu salata peste care se pune un nou strat de ingrediente(oua, sunca, branza etc.
Dupa ce s-au asezat toate ingredientele in bol se stropeste cu dressing din belsug.
DRESSING: Se freaca uleiul cu usturoiul pisat marunt pana se omogenizeaza dupa care se adauga ceapa rasa pe razator si se continua a se freca pana la omogenizare dupa care se adauga mustarul se mai freaca 1, 2 minute dupa cere se incorporeaza si maioneza.
O sa fiti surprinsi de gustul extraordinar al acestei salate.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii