Se fierb cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi se curata de coaja.
Ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia se taie in cuburi marunte.
Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: morcovii, cartofii si sfecla, dupa care pui maioneza si, daca vasul permite, poti sa mai repeti o data straturile.
Dupa cartof se mai pune un strat de maioneza (cartoful e o leguma uscata si maioneza inmoaie).
Pe stratul superior de maioneza razi un galbenus de ou sa fie fromos
Trebuie sa stea cel putin cateva ore, ca sa se imbibe bine maioneza si salata o fie si mai gustoasa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii