autor:

burdulea maria elena

» » Salate

SALATA SIMPLA DE VINETE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg de vinete, ulei, ceapa. sare, gogosar si patrunjel verde pt ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata, se toaca, se pun intrun castron. Adaugam peste ele ulei , sare, ceapa razuita si se amesteca bine. Vara eu nu pun maioneza la vinete, sunt mai gustoase simple. Le consumam la dejun sau la cina, langa branza de casa din cas de oaie, sau langa un salam uscat, alaturi de rosii, ardei sau gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA SIMPLA DE VINETE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci
Trandafirul rosu

Trandafirul rosu

Rosia spalata, se curata circular de coaja, incercand sa nu rupem coaja. Rulam coaja rosiei dand

36 voturi    25 comentarii
5 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Da, imi amintesc ca si mama le facea asa simple, dar din momentul in care a venit la moda maioneza, le preparam numai cu maioneza.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Foarte frumoasa prezentarea. Si eu pun galbenus de cel mai multe ori.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Eu asa manca non spot salata de vinete.Eu pun in plus si un dovlecel fiert.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Foarte frumoasa prezentarea,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Maria Elena, reţeta este clasică, dar prezentarea merită nota 20. Nici eu nu pun maioneză, mai degrabă un gălbenuş când mi se par vinetele prea amare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Vekas (Chef de cuisine)

Da, imi amintesc ca si mama le facea asa simple, dar din momentul in care a venit la moda maioneza, le preparam numai cu maioneza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de pepene verde cu haloumi Salata de pepene verde cu haloumi

Pepenele verde este recunoscut pentru gustul său dulce și răcoros, dar și pentru multiplele sale calități: bogat în apă

1 vot    0 comentarii
15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de porumb cu avocado Salata de porumb cu avocado

Combinati toate ingredientele de salata impreuna. Intr-un bol mic, amestecati ingredientele de dressing si turnati peste salata de

0 voturi    0 comentarii
10 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata cu paste, piept de pui si porumb