Puneti pestele sarat in apa rece pentru circa 2-3 ore pentru a se desara.
Scoateti-l apoi, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante, dupa care taiati-l felii subtiri si puneti-l intr-un castron.
Curatati ceapa, ardeiul gras si morcovul.
Ceapa taiati-o julienne, iar morcovul in cubulete.
Puneti legumele in castronul cu peste si adaugati ulei, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.
Amestecati bine si serviti salata ornata cu masline, frunze de patrunjel si feliute de lamaie.
Portii: 4 portii
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii