Salata speciala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g peste sarat
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras mare
  • 1 morcov
  • 100 g masline
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Puneti pestele sarat in apa rece pentru circa 2-3 ore pentru a se desara.

Scoateti-l apoi, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante, dupa care taiati-l felii subtiri si puneti-l intr-un castron.

Curatati ceapa, ardeiul gras si morcovul.

Ceapa taiati-o julienne, iar morcovul in cubulete.

Puneti legumele in castronul cu peste si adaugati ulei, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.

Amestecati bine si serviti salata ornata cu masline, frunze de patrunjel si feliute de lamaie.

Portii: 4 portii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor