Ingrediente
250 g cartofi fierti, 70 g masline, 250 rosii, 250 g fasole verde pastai, 10 pestisori in ulei sau marinate, 200 g ulei, 3 linguri otet, 1 lingurita mustar, 1 lingura zahar, 1 lingurita sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
2. Rosiile se taie feliute si se stropesc cu ulei.
3. Fasolea se fierbe, dupa caz se folosesc cele din conserve, apoi se stropesc cu ulei.
4. Se prepara un sos din otet, mustar, sare, zahar, piper si ulei.
5. Se alege o farfurie plata, se asaza pe mijloc fasolea verde, de jur imprejur cartofii, deasupra feliile de rosii, pestisorii, iar la sfarsit se toarna sosul deasupra.
6. Se decoreaza cu masline negre si verzi, marar.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009
Hmmm,ce bine arata.....