Fierbem cartofii, morcovii si sfecla, apoi le taiem cubulete, si ceapa la fel si incepem primul strat punem cartofi, apoi morcov, ceapa, maioneza, macrou si sfecla, si tot asa pina terminam ingredientele, la sfirsit dam prin razatoare jumatate de sfecla si ornam cu maioneza. O punem la frigider citeva minute si asta e tot. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii