Morcovul,cartoful,sfecla si ouale se fierb.Pe un platou oval se pune ciapa taiata marunt,apoi scrumbia(se scot oasele,pelita)taiata marunt peste ciapa si se inveleste tot cu un strat de maioneza, apoi urmeaza sfecla rosie data prin razatoare mare si iar un strat de maioneza foarte subtire,mai urmeaza morcovul dat prin razatoare, si cartoful la fel si iar un rand de maioneza,apoi albusul de la 2 oua,si la ultimul strat acoperim bine cu maioneza, sa fie in forma de scrumbie, si la urma prin razatoarea mica dam o ploaie de galbenus peste tot platoul. Este o salata foarte gustoasa si satoasa.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii