Salata suedeza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1mica legatura de sparanghel,
  • 1salata verde,
  • 3 oua fierte tari,
  • 350 de grame de creveti fierti(trebuie sa fie rosii, nu gri),
  • 3 rosii,
  • 1 ou crud,
  • 2 dl. ulei, 1lamaie, sare, piper, boia

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierbe sparanghelul in apa sarata 25 de minute. Se decorticheaza credetii, se curata ouale fierte.

Se face o mica maioneza cu galbenusul de la oul crud, uleiul, sucul de la lamaie, sare, piper, boia.

Pe un platou se pun frunzele de salata taiate marunt, se pun ouale rondele, se aseaza sferturi de rosii, sparanghelul, crevetii, totul armonios pe platou. Puneti o frunza de salata in centru pe o jumatate de rosie si puneti maioneza pe ea. Serviti . Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise