Se curata, se spala si se fierbe sparanghelul in apa sarata 25 de minute. Se decorticheaza credetii, se curata ouale fierte.
Se face o mica maioneza cu galbenusul de la oul crud, uleiul, sucul de la lamaie, sare, piper, boia.
Pe un platou se pun frunzele de salata taiate marunt, se pun ouale rondele, se aseaza sferturi de rosii, sparanghelul, crevetii, totul armonios pe platou. Puneti o frunza de salata in centru pe o jumatate de rosie si puneti maioneza pe ea. Serviti . Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii