1. Intr-un vas, se amesteca morcovii, ridichile si cepele verzi.
2. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand bine.
3. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara deasupra busuiocul.
Se obtin 6 portii.
1 portie contine: 36 calorii; 0,6 g proteine; 5,9 g carbohidrati; 1,2 g grasimi; 0 mg colesterol; 20 mg de sodiu (fara cel din sare).
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii