Prepari asa:Fierbi limba de porc 1-2 ore,la foc mic,in apa cu sare,apoi o cureti de pielita care o acopera.Cureti morcovii si cartofiiii speli si ii fierbi in apa usor sarata.Tai limba si legumele fierte cubulete,iar ceapa o toci marunt,apoi le amesteci cu porumbul si mazarea bine scurse,usturoiul pisat,verdeata tocata fin,sarea,piperul,otetul din maioneza si plicul Knorr.Pui salata pe un platou,o acoperi cu maioneza ramasa si o decorezi cu felii de gogosar,ardei verde masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii