Prepari asa:Fierbi limba de porc 1-2 ore,la foc mic,in apa cu sare,apoi o cureti de pielita care o acopera.Cureti morcovii si cartofiiii speli si ii fierbi in apa usor sarata.Tai limba si legumele fierte cubulete,iar ceapa o toci marunt,apoi le amesteci cu porumbul si mazarea bine scurse,usturoiul pisat,verdeata tocata fin,sarea,piperul,otetul din maioneza si plicul Knorr.Pui salata pe un platou,o acoperi cu maioneza ramasa si o decorezi cu felii de gogosar,ardei verde masline.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii