1.Morcovii fierti si carnea de pui, fierta,se taie cubulete. Ciupercile feliate si ceapa tocata se prajesc in tigai diferite.
2.Ouale fierte si branza se taie cubulete, nucile se taie marunt.
3.Toate ingredientele de mai sus se amesteca, se condimenteaza cu maioneza si se aseaza pe o farfurie.
4.Apoi se prajesc 2 clatite.
5.Se amesteca sfecla fiarta si data pe razatoare cu usturoiul fiert si cu 2 -3 linguri de maioneza.
6.Se unge cu atentie fiecare clatita cu amestecul de sfecla,se ruleaza si se taie transversal in bucati mici de aproximativ 1,5 cm,care se aseaza pe farfurie ca niste “rozete”,in jurul carora se pune verdeata din belsug.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii