autor:

SIMONA PATRAS

» » Salate

Salata tricolora cu cartofi violet

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2014

Ingrediente
* 3 cartofi violeti, * 3 cartofi albi, * 2 morcovi, * 2 fire ceapa verde, * 1 ardei kapia, * 5-6 rosii cherry tricolore, * 1 lingurita capere, * 6-8 masline negre feliate, * otet balsamic, * ulei de masline, * sare si piper, * patrunjel verde, * seminte de negrilica

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii, morcovii se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.



Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron. Se adauga ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul kapia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.



Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga otet si ulei de masline amestecand usor. Se serveste rece sau calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata tricolora cu cartofi violet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de Nopal

Salata de Nopal

Inainte de a fi preparat, nopales-ul (o specie de cactus comestibil) trebuie trecut printr-un jet

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de paste cu maioneza

Salata de paste cu maioneza

Tot din seria pastelor Hutton fac parte si acesti melciosori super draguti care s-au potrivit perfect

35 voturi    16 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Iuliana Pana , 16 mai 2015

    De probat! ;)

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • * 3 cartofi violeti
  • * 3 cartofi albi
  • * 2 morcovi
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 1 ardei kapia
  • * 5-6 rosii cherry tricolore
  • * 1 lingurita capere
  • * 6-8 masline negre feliate
  • * otet balsamic
  • * ulei de masline
  • * sare si piper
  • * patrunjel verde
  • * seminte de negrilica

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de ciuperci cu verdeturi