autor:

SIMONA PATRAS

» » Salate

Salata tricolora cu cartofi violet

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2014

Ingrediente
* 3 cartofi violeti, * 3 cartofi albi, * 2 morcovi, * 2 fire ceapa verde, * 1 ardei kapia, * 5-6 rosii cherry tricolore, * 1 lingurita capere, * 6-8 masline negre feliate, * otet balsamic, * ulei de masline, * sare si piper, * patrunjel verde, * seminte de negrilica

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii, morcovii se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.



Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron. Se adauga ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul kapia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.



Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga otet si ulei de masline amestecand usor. Se serveste rece sau calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata tricolora cu cartofi violet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu ardei rosu si ceapa rosie

Salata de vinete cu ardei rosu si ceapa rosie

Coaceti vinetele in cuptor, pe toate partile, cam 30 minute. Trebuie sa le intepati cu o furculita,

32 voturi    21 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata de fasole alba cu masline

Salata de fasole alba cu masline

Fasolea alba se fierbe schimndu-se 3-4 ape. In ultima apa se pune si sare. Dupa ce a feirt se scurge

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Iuliana Pana , 16 mai 2015

    De probat! ;)

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • * 3 cartofi violeti
  • * 3 cartofi albi
  • * 2 morcovi
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 1 ardei kapia
  • * 5-6 rosii cherry tricolore
  • * 1 lingurita capere
  • * 6-8 masline negre feliate
  • * otet balsamic
  • * ulei de masline
  • * sare si piper
  • * patrunjel verde
  • * seminte de negrilica

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete cu dovlecei