autor:

SIMONA PATRAS

» » Salate

Salata tricolora cu cartofi violet

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2014

Ingrediente
* 3 cartofi violeti, * 3 cartofi albi, * 2 morcovi, * 2 fire ceapa verde, * 1 ardei kapia, * 5-6 rosii cherry tricolore, * 1 lingurita capere, * 6-8 masline negre feliate, * otet balsamic, * ulei de masline, * sare si piper, * patrunjel verde, * seminte de negrilica

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii, morcovii se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.



Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie felii sau cubulete, punandu-i intr-un castron. Se adauga ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate in doua, ardeiul kapia, maslinele feliate, caperele, patrunjelul verde tocat si semintele de negrilica.



Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga otet si ulei de masline amestecand usor. Se serveste rece sau calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata tricolora cu cartofi violet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Legume aromate la cuptor

Legume aromate la cuptor

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C. Intr-un vas, se amesteca uleiul de masline cimbru, bioa de ardei

19 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Salate de legume
Castraveti murati

Castraveti murati

Punem frunzele de telina,hreanul curatat,cimbrul si mararul pe fundul borcanului,apoi adaugam castravetii

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Iuliana Pana , 16 mai 2015

    De probat! ;)

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • * 3 cartofi violeti
  • * 3 cartofi albi
  • * 2 morcovi
  • * 2 fire ceapa verde
  • * 1 ardei kapia
  • * 5-6 rosii cherry tricolore
  • * 1 lingurita capere
  • * 6-8 masline negre feliate
  • * otet balsamic
  • * ulei de masline
  • * sare si piper
  • * patrunjel verde
  • * seminte de negrilica

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
salata de pastai de fasole cu usturoi granulat