Se spala salata verde si se pune pe o farfirie iar in straturi se pun rosiile felii,castravetii si ardeii taiati cubulete.Pieptul de pui se prajeste pe gratar(sau in ulei),dupa ce sa prajit se taie cuburi si se pune la racit.Se face un dersing din smantana usturoi pisat,castraveti taiati foarte fin ,marar,ulei de masline,sare si piper dupa gust.Dupa ce sa racit pieptul de pui se pune peste legume si se asezoneaza cu sare si putin ulei d masline.Deasupra se pune dresingul si se orneaza su lamaie si felii de rosie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii