autor:

Fara foto

» » Salate

Salata ucraineana

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
500 gr. peste afumat, 3 cartofi mari, 4 morcovi mari, o sfecla rosie, 100 gr. cascaval, 300 gr. maioneza

Dificultate: Ridicata Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara cascavalul dat prin razatoare, se acopera totul cu un strat de maioneza. Nu se sareaza, pentru ca este pestele sarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ucraineana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de sfecla rosie si branza

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate reci
salata sanatate

salata sanatate

Castravetii, merele se curata de coaja, se taie felii, morcovii se curata si se rad pe razatoarea

17 voturi    11 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. peste afumat
  • 3 cartofi mari
  • 4 morcovi mari
  • o sfecla rosie
  • 100 gr. cascaval
  • 300 gr. maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata cu carne de pui, ciuperci si carnati