Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 gr. peste afumat, 3 cartofi mari, 4 morcovi mari, o sfecla rosie, 100 gr. cascaval, 300 gr. maioneza
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara cascavalul dat prin razatoare, se acopera totul cu un strat de maioneza. Nu se sareaza, pentru ca este pestele sarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ucraineana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate