Pieptul de pasare se spala se taie felii si se prajeste sau pe tigaia de gril se frige dar sa nu fie uscat.
2 cepi se taie solzi si se prajeste in ulei pina devin aurii.
Se taie pieptul cubulete si se pune intr-un bol.
Se taie ciupercutele felii si se prajesc putin.
Se amesteca ceapa prajita si cu ciupercutele prajite,deasemeni pieptul de pasare si ouale taiate felii,se adauga ceapa cruda taiata cuburi,sare piper si daca mai este nevoie putin ulei.Se lasa la frigider ptr citeva ore dupa care se poate servi.Este gustoasa cu bagheta proaspata si salata verde alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii