Salata se spala si se scurge bine, apoi se taie portivit de mare (daca e prea mare se turteste). Se pune deasupra ceapa taiata fin. Peste ceapa punem tonul si incepem sa inaltam salata. Peste ton punem morcovul ras, porumbul si maslinele. Acum salata frumos inaltata se presara cu stafide si cubulete de ananas (cele 2 rotite le taiem cubulete mici). Castravetele il taiem in feliute subtiri rotunde, rosia o taiem in rondele si apoi fiecare felie in jumatate si oul il taiem in felii rotunde (de preferat sa se foloseasca aparat de taiat ou ca alfel se cam rupe). Acum pe marginea plaoului cu salata punem o feliuta de castravete, o jumatate de feliuta de rosie si deasupra castravetelui punem o feliuta de ou si tot asa de jur imprejurul salatei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii