Se rupe salata verde si se pune intrun bol mare.Morcovul si telina se taie fidelute subtiri si se adauga impreuna cu miezul de nuca in bol.Branza Brie se decojeste si se taie cubulete si impreuna cu saratelele se pun in bol si se amesteca usor.Se adauga sosul de smantana(smantana,maioneza,lamaie,sare,piper,se amesteca pana la omogenizare)si se serveste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii