autor:

Fara foto

» » Salate

Salata Venetia

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
conserva ton, 250 g cartofi fierti, 2 oua, 4 rosii, 8 masline, 1/2 lingura suc lamaie, 4 linguri ulei, 1 lingura menta tocata, ceapa verde, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Salata Venetia este o reteta pe baza de ton, combinat cu cartofi fierti, oua, rosii, masline si verdeturi aromate. Salata Venetia este foarte sanatoasa si satioasa, de aceea o puteti savura in locul unei mese principale, de preferat seara.
Cartofii, rosiile se taie in felii subtiri;

Ouale si tonul se taie marunt;

Se asaza un strat de cartofi, verdeata tocata, apoi un strat de ton, rosii;

Se asaza in aceasta ordine toate ingredientele, este important ca ultimul strat sa fie de rosii;

Se orneaza cu masline taiate in jumatate si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Venetia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Se fierb cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare,se scurg si se curata. Salata verde se spala,se

10 voturi    3 comentarii
45 min
Salate de legume
Salata cu doua tipuri de cartofi

Salata cu doua tipuri de cartofi

Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat,

6 voturi    5 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • conserva ton
  • 250 g cartofi fierti
  • 2 oua
  • 4 rosii
  • 8 masline
  • 1/2 lingura suc lamaie
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura menta tocata
  • ceapa verde
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de cartofi- specific tarilor arabe