autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata verde

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 salata verde, 1 legatura de ridichii, 1 legatura de ceapa verde, 20 ml ulei, sare, otet.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Salata verde, ridichiile, ceapa verde se spala bine si se taie dupa preferinta. Se pun intr-un bol se presara sare si otet dupa gust, uleiul si se amesteca usor. Se adauga dupa preferinta si marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Ciorba de salata verde cu omleta

Ciorba de salata verde cu omleta

Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa, pentru a indeparta toate urmele de

4 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume
Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

1. Se curata pastaile de fasole, se spala si se fierb in apa cu sare timp de 15 minute. 2. Dupa

22 voturi    14 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 legatura de ridichii
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 20 ml ulei
  • sare
  • otet.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de sfecla rosie