Ouale se fierb,se curata si se
feliaza.
Verdeturile la fel se spala,zvinta si toaca marunt.
Salata la fel se spala, se zvinta se amesteca bine cu verdeturile.
In continuare se prepara dresingul facut din ingredientele de mai sus.
Toate se amesteca bine pina ce zaharul si sarea s-au
topit, eventual individual se mai poate pune sau lasa cite ceva si se toarna peste salata.Iar deasupra se aseaza ouale fierte si feliate si se poate servi.
Ori ca atare , ca mincare dietetica, sau ca salata linga un gratarel,fripturica....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii